Зад кулисите на Пирин фолк“ поискахме от охраната от НСО да

...
Зад кулисите на Пирин фолк“ поискахме от охраната от НСО да
Коментари Харесай

Румен Радев с вълшебни думи към Сашка Васева

" Зад кулисите на " Пирин фолк “ поискахме от защитата от НСО да се снимаме с президента Румен Радев. Той се съгласи задушевно. И какво сподели президентът? Едни вълшебни думи, които прозвучаха толкоз човеколюбиво…

" Обещаваш ли да се грижиш за Сашка? “. И брачният партньор ми се спотайваше и не знаеше какво да отговори. Той, несъмнено, се грижи само за мен, само че имаше една минута безмълвие “, сподели в изявление Сашка Васева.

Певицата, която зарадва почитателите си на известния фест в Сандански с отличната си форма и визия след сериозните си здравословни проблеми, добави, че Румен Радев е повторил същия въпрос към мъжа й Христо Бакърджиев. И той дал отговор: " Да, давам обещание! “.

Дупнишката Мадона показа, че брачният партньор й, който е предприемач, поради нейното положение се научил да готви. Доста му се отдавало и изключително да прави чорба от леща с кимион. За да усъвършенства здравето си, тя наблягала на кимион, така като той има лечебни свойства – намалява кръвното и нивата на кръвната захар при потвърден диабет, написа ХотАрена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР